Eva Braun nuk kreu kurrë marrëdhënie seksuale me Hitlerin

Eva Braun nuk ka kryer kurrë marrëdhënie seksuale me Hitlerin për shkak të një gjendje të rrallë gjinekologjike që i shkaktonte dhimbje të padurueshme dhimbje.

Eva mendohet se vuante nga sindroma Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser (MRKH), sipas Thomas Lundmark, i cili ka përfunduar një biografi të jetës së Braun.

Gjendja e rrallë ndodh kur tek foshnja e palindur nuk arrihet të zhvillohet plotësisht një sistem riprodhues, duke i lënë ato me mitër të vogël ose pa mitër, dhe një kanal vaginal që mund të jetë i shkurtër, i ngushtë ose plotësisht i zhdukur.

Të rriturit me MRKH të patrajtuar raportohet se kryenin seks me dhimbje të madhe dhe shumë prej tyre kërkojnë ndërhyrje kirurgjikale, midis tyre edhe Eva Braun, sipas profesorit Lundmark.

Një provë kryesore është një kalendar i mbajtur nga gruaja e Dr Gustav Scholten, një gjinekolog i shquar nazist që punonte në Klinik Rechts der Isar të Mynihut.

Në  kalendar, Scholten përshkruan një telefonatë nga banesa e Hitlerit, Berghof, duke shkruar: “Telefonatë nga Berghof. Udhëtim në Itali nga Fuehrer. Faleminderit për operacionin Eva Braun.”

Scholten u vra në një aksident me makinë në gusht 1944, por Lundmark arriti të gjurmonte djalin e gjinekologut, Gerhard, i cili gjithashtu ka vdekur.

“Fola me djalin dhe ai më tha se kishte qenë në spital. Dhoma e Evës ishte e mbushur me lule si një dyqan lulesh,”-tha Lundmark.

Arsyeja e operacionit është konfirmuar në një intervistë me nënën e Evës, Fanny, e kryer nga gazetari turk-amerikan Nerin Gun, i cili botoi një biografi të Braun në vitin 1968.

“Ajo u operua për shkak të vaginës së ngushtë,”-tha Lundmark.

Dëshmia e të tjerëve që e njihnin Braun personalisht hedh dritë të mëtejshme mbi natyrën e marrëdhënies së saj Hitlerin.

Gjatë një udhëtimi në Romë, Eva i pranoi përkthyesit të saj, diplomatit nazist Eugen Dollmann, se nuk kishte pasur asnjë intimitet fizik me Hitlerin.

Sipas kujtimeve të Dollmann, ajo tha: “Misioni, misioni, misioni është gjithçka që ai e di …. ideja e kontaktit fizik do të nënkuptonte ndotjen e misionit të tij.”

Ai gjithashtu citon psikiatrin personal të Hitlerit, Karl Brandt dhe dy sekretarët e tij, Gertraud Junge dhe Christa Schroeder, të cilët hodhën poshtë çdo ide se kishte një marrëdhënie seksuale me Braun.

Madje edhe vetë Hiteri në testamentin e tij të fundit i drejtohet si marrëdhënie platonike kur i referohet Braun ‘për shumë vite miqësi besnike’.

 

/Ora News.tv/