Fëmija bërtet në aeroplan,shikoni se si asistenti improvizon

 Një vajzë e vogël filloi të qante në një aeroplan në pistë dhe sinjalizuesi i American Airlines filloi të improvizonte një balet në pistë për ti tërhequr vëmendjen asaj.

 E vogla, me sa duket, si dhe pasagjerët e tjerë, e kanë vlerësuar shumë shfaqjen e papritur.

Emri i tij është Jahmaul Allen dhe ai punon si një sinjalizues, domethënë ai drejton avionët e tij me lëvizjet e tij në rrugën e duhur dhe i tha që shpesh të thyejnë rutinën e punës duke bërë disa lëvizje kërcimi.

Imazhet e baletit të tij janë bërë virale në rrjetet sociale.


Loading poll ...

/Ora News.tv/