Femra kujdes! Nëse i lyeni flokët më shumë se 6 herë në vit rrezikoheni nga..

Femra kujdes! Nëse i lyeni flokët më shumë se 6 herë në vit rrezikoheni .Shumë njerëz i ngjyrosin flokët, por disa njerëz e bëjnë këtë shpesh. Megjithatë, nuk është e shëndetshme që këto kimikate të përdoren kaq shpesh. Kjo është arsyeja pse është më mirë të blini ngjyra më natyrale që nuk kanë përmbajtjen e madhe të këtyre kimikateve.

Loading poll ...

Do të ishte mirë nëse përdorni Kena (Lawsonia inermis ) dhe bojë bazuar në bimë. Kjo do të zvogëlonte mundësinë e marrjes së ndonjë kanceri, sepse përdorimi i shpeshtë i këtyre ngjyrave me plot kimikate rrit shkakun e kancerit të gjirit.

Image result for lyerja e flokeve

Informohuni se çfarë dhe çka jeni duke blerë. Lexoni përbërjen dhe referojuni prodhuesit. Kjo është paralajmëruar nga mjekët. Shmangni përqendrimin e lartë të amines si PPD. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE . a a