Fiton deri në 400 euro nata, ky është rrëfimi i striptistes 22-vjeçare nga Tirana

Fiton deri në 400 euro nata, 22-vjeçarja tregon si është të punosh striptiste në Tiranë.

Një 22-vjeçare ka rrëfyer në emisionin “Exclusive” se si është të punosh striptiste në Tiranë.
Vajza e quajtur Sara ka treguar se në një natë ka fitur deri në 400 euro, ndërkohë në muaj vlera ka shkuar deri në 4000 euro. Ajo tregon se paratë e fituara, dëshiron t’i investoj në një biznes shërbimi.

Po ashtu e reja tregon se familja e saj e di se çfarë pune bën ajo dhe se ka filluar të punojë si striptiste që në moshën 20 vjeçare.

Më tej ajo tregon:

Në fillim kisha ate ndrojtjen se ku po punoj, por dhe per faktin qe jam natyre pa shume komplekse e kalova lehtë këtë moment. Gjatë punës si kamariere shikoja në tërësi sesi funksionojnë gjerat, se çfarë ndodh brenda një “Night Clubi”.

Dhe shikoja qe nuk ndodhte asgjë e keqe, përveçse vajza të bukura shoqëronin klientët në tavolina ndërsa ata pinin një pije.

Edhe gjate kohës që isha kamariere, shume klientë kërkonin që të isha unë ajo që do i shoqëroja në tavolina, nga këtu me lindi ideja përse te mos e provoja edhe unë të isha si një nga vajzat që e bënin këtë gjë çdo natë.

Ndërsa për klientët që nuk i pëlqejnë ajo shprehet kështu:

Janë ata që të ofrojnë para duke të të ngatërruar me një punonjëse seksi, ndërkohë që je vetëm për shoqëri apo për për të bërë show.