Fjolla Svirca raportet me vjehrrën per Mashallah

Qoftë me apo pa dashje të gjithë janë të prekur nga tema e përjetshme dhe gjithmonë aktuale e e cila është raporti Vjehërr – Re.

Të shtypur të gjithë nga ky fenonem, e sidomos fytyrat publike nuk kanë si të iu shpëtojnë këtyre thashethemeve e fjalëve, shkruan Kosovarja.

Dikush me zor e dikush me hatër, po ia kalojnë disi. Por, ka edhe nga ata që vërtetë zotohen për një relacion të mrekullueshëm e që pa pikë hezitimi e shfaqin.

Ndër ta, po del të jetë edhe kjo Fjolla Svirca, gruaja e këngëtarit të njohur, Alban Mehmetit, e cila me gojën plot u përgjigj për këtë dukuri gjatë një pyetësori që hapi në Instagram, duke na prezantuar edhe për herë të parë me vjehrrën, dhe raportet me të për mashallah.

Ja përgjigja e saj. /Kosovarja/