Flirtime hapur në rrjetet sociale! Mos vallë Soni dhe Mirko janë drejt ribashkimit?!

Në një postim të Soni Malajt, komplimentet kanë qenë nga më të shumtat, ku nuk ka munguar as komenti i ish-partneri të saj.

Atje ku shkëlqen dielli”- ka shkruar këngëtarja krahas fotos.

Balerini i shkruan “Hot” në një prej fotove duke marrë edhe një përgjigje nga këngëtarja. Biseda flirtuese vijon në seksionin e komenteve:

Mirko: “Hot.”

Soni: “Po çfarë do të thotë ‘hot’?”.

Mirko: “Do të thotë ‘caliente’, ‘sexy’… a duhet të vazhdoj?”

Soni: “Aaa tani e kuptova.”