Francë, shpëtim spektakolar: skiatori i lënduar u gjet nga një helikopter

Manovrim shumë delikat që praktikohet nga piloti i këtij helikopteri shihet që prek malin për të arritur një skiator të plagosur në tokë në një majë mali i thepisur.

I plagosur vetëm në gjurin e tij skiatori  arriti të thërrasë shpëtimin.

 Imazhet mbresëlënëse të filmuara në lartësi të majës së malit tregojnë një helikopter nga Xhandarmërisë së alpeve Alta Montagna kanë “mbështetur” majën e helikopterit para në, majën e malit në Francë.

Helikat e helikopterit vazhdojnë të kthehen dhe të prekin borën.

Piloti shpjegoi se ai zgjodhi të kryente manovrën për shkak të kushteve të motit.

Loading poll ...

/Ora News.tv/