“Fshati” i minjve

Të ballafaquar me një familje minjsh që drejtohen për në kopshtin tuaj, shumë prej nesh do të vinin kurthe.

Por, fotografi i jetës së egër, Simon Dell, megjithatë, pa një mundësi.

Me shpresën e gjetjes së disa fotografive të mrekullueshme, ai vendosi të krijonte një fshat në miniaturë për brejtësit e vegjël.

Z. Dell krijoi një shtëpi të veçantë dhe shesh lojërash për minjtë, të cilët ai i ka quajtur Xhorxh dhe Mildred, dhe fëmija i tyre, Mini. Krijesat e vogla hanë manaferra dhe arra.

Ai shtoi: ‘Minj janë shumë besimtarë dhe e dinë se unë s’do t’ju bëj ndonjë dëm. Unë e dua natyrën, kështu që jam i lumtur të jetoj së bashku me krijesa të tilla të bukura. ‘
/Ora News.tv/