Gabimet me make-up që po iu bëjnë juve të plakeni

Shumë gra preferojnë të qëndrojnë në të njëjtin rutinë të bukurisë me vite të tëra, megjithatë, së bashku me ndryshimin e formës së tyre duhet të ndryshojë edhe praktika e vendosjes së make-up.

Loading poll ...

Pra, për të ndihmuar gratë të zgjedhin regjimin e duhur për ta, Faqja e Zelandës së Re “Beauty Heaven” ka zbuluar gabimet e zakonshme që bëjnë gratë që po plaken më shpejtë, transmeton lajmi.net.

U zbulua se si ato mund të shmangin bërjen e pesë gabimeve më të zakonshme dhe të ndjekin truqet e thjeshta që mund të adoptojnë një shkëlqim rinor.

1. Zgjedhja e një fshehësi të trashë për të fshehur qarqet e errëta

Sipas Beauty Heaven shumë njerëz shqetësohen rreth qarqeve të errëta që duken më keq, ndërsa lëkura bëhet më e hollë nën sy.

“Në vend të zgjedhjes së një fshehësi të trashë dhe të errët, zgjidhni një korektor të lëngshëm, me cilësi të lehta shpërndarëse të aplikuara me masë,” këshilluan ata.

Rae rekomandojë që të lini fshehësin të ngrohet për një minutë për të ngrohur para se ta aplikoni atë.

2. Vendosja e vezulluesve të buzës me shumë shkëlqim

Është një pjesë e natyrshme e jetës që kur njerëzit në moshtë të shtyer lëkurën rreth buzëve të tyre krijojnë rrudha të vogla.

Efekti i keq i anës së vendosjes së vezulluesve të ndritshëm është se ato shpejt mund të shkaktojnë rrudha të tjera, gjë që e bën të duket fytyra më e çrregullt.