Gëzim i madh në familjen Behluli

Nuk ka shumë kohë që kur Shyhrete Behluli, zbuloi se shumë shpejt do të bëhet gjyshe për herë të katërt.

Ishte vajza e saj e madhe, e cila pas shumë viteve e kishte gëzuar me këtë lajm, por që gjininë nuk e shpalosi, shkruan Kosovarja.

Si kurrë më parë, ajo së bashku me vajzat dhe rejën e saj, publikuan ngan një zemër të kaltër, secila në faqet e tyre, ku edhe bërën të kupojmë se tashmë Njomza është duke pritur djalë.

Neve sna mbetet tjetër përveç ti urojmë një lindje të mbarë, dhe fëmijë të shëndoshë. /Kosovarja/