Gili, na trego “sekretin” e mosplakjes tënde

Pa pikë dyshimi është këngëtarja më e mirëfilltë e muzikës popullore, që i qëndroi skenës tash e sa vite me besnikëri të lartë.

Është kjo Gili pra. Unike, e bukur e mbi të gjitha një nga ikonat e muzikës shqiptare, shkruan Kosovarja.

Që po i reziston viteve, dhe nuk po e djen plakjen, ajo dita ditës po na dëshmon, duke iu bërë konkurrencë çdo vajze të re.

Së fundi është shfaqur nga vetura, duke aplikuar një grim tejet të lehtë e që dukej porsi një vajzë e re, dukja e së cilës u bë më se e lakmuar.

Epo, kush nuk do të dëshirontë të dukej sikur ajo? /Kosovarja/