Gjyqtarja Elbasanit e djég me këngën e Don Xhonit, ja reàgimi epík i reperit (VIDEO)

Gjatë ditës së sotme në media emri më i diskutuar ishte ai i Enkeleda Kapedanit, kryetares së Gjykatës të Elbasanit.

Në rrjete sociale po qarkullojnë që prej mëngjesit disa video të gjyqtares, të cilat ajo vetë i kishte publikuar në TikTok dhe i kishte realízuar gjatë orarit të punës.

Pjesën më të madhe të videove ajo i kishte realízuar në ambientet e gjýkatës, duke u përpjékur që të nxírrte në pah dhe jetën e saj luksoze me veshje të markave më të shtrenjta.

Në njërën prej videove, Enkeleda Kapedani, shfaqet duke dëgjuar këngën “Maffia” të reperit të njohur Don Xhoni.

Si për íroní, një person që duhet të gjykojë mbí bàndat mafíoze dëgjon një këngë të tillë, ndaj kjo video sot është bërë vírale kudo.

Kështu, pas gjithë këtyre lajmeve ka reàguar edhe Don Xhoni.

Ai ka publikuar një video të gjyqatres Kapedani, shoqëruar me një emoji që mendohet.

Më pas reperi ka publikuar një video të tij dhe përkrah saj ka shkruar:

“Gjej dikë më të fuqishëm se unë… po pres”.

Kujtojmë se pasi videot e Enkeleda Kapedanit u shpërndanë gjithandej në rrjete sociale, Inspektori i Lartë i Drejtësisë urdhëroi nisjen e një hetimi disiplinor për kryegjyqtaren në detyrë, e cila do të vijojë të firmosë vendime në emër të Republikës, derisa ky hetím të përfundojë.


Studimi i fundit : Ja si të përdorni bimën e njohur Aloe Vera për të shëruar një nga sëm/undjet më të përhapura dhe të

Presidenti i La Liga paralajmëron Real dhe Barcelona: Duhet të keni frikë, sepse rrezikoni… Po ju them diçka mbi Perez