Gjyshja 82-vjeçare: Çdo djalë i ri më dëshiron. Bëj seks 3 herë në javë

 

Një gjyshe ka zbuluar se është kthyer sensacion për djemtë e rij dhe kryen marrëdhënie seksuale deri tre herë në javë me ta.

Hattie Retroage nga New York zbuloi detaje rreth takimeve seksuale me burra deri në 3 dekada me të rinj se ajo.

82-vjeçarja pohon se asnjë i ri nuk e ka refuzuar kurrë.

“Nuk kam takuar asnjë burrë që nuk do të kryejë marrëdhënie seksuale me mua,”-tha nëna e dy fëmijëve.

Ish-balerina është divorcuar nga burri në 1984, kur të dy ishin në të 50-tat e tyre.

/Ora News.tv/