Granit Xhaka uron pranë gruas, kaq elegantë duken çifti

  Granit Xhaka ka uruar me mesazh domethënës me rastin e ndërrimit të viteve.      

Granit Xhaka ka postuar një fotografi në llogarinë e tij në Instagram, përmes së cilës uroi bashkë me Leonitën, shkruan lajmi.net.

“Dëshirojmë të ju urojmë të gjithëve Vitin e Ri dhe faleminderit për mbështetjen tuaj në 2018. Ka pasur disa ulje dhe ngritje, por në këto kohë është e rëndësishme të qëndroni së bashku dhe të punoni së bashku për të qenë më të fortë në të ardhsmen. Faleminderit për gjithë dashrinë, mbështetjen dhe mirësinë – kjo do të thotë shumë për mua. Le të bëjmë 2019 të veçantë ? @ leonita.x”, ka shkruar ai.

Kujtojmë që Granit Xhaka ka pasur një vit shumë të suksesshëm në karrierën e tij si futbollist. /Lajmi.net/

                    View this post on Instagram                            

 

 We would like to wish you all a very happy new year and thank all of you for your support in 2018. There have been some highs and some lows, but in these times it’s important to stay together and work together to be stronger in future. Thanks for all the love, support and kindness – it means a lot to me. Let’s make 2019 special ? @leonita.x 

A post shared by   Granit Xhaka  (@granitxhaka) on