Gratë tregojnë 4 gabimet më të shpeshta që meshkujt bëjnë në shtrat

Gratë janë hapur për gabimet që bëjnë meshkujtnë shtrat dhe gjërat seksuale që urrejnë fshehurazi, transmeton lajmi.net.

Një sondazh i ri nga Forktip.com mori mostër 5.000 femra për marrëdhëniet moderne dhe ritualet e çiftëzimit në një orvatje për të gjetur saktësisht se ku po gabojnë meshkujt.

Në mesin e këtyre gabime gjendet edhe madhësia e vogël e penisit, problem ky që urrehet edhe nga meshkujt.

Sidoqoftë, kjo është lista e paprekur e 4 gabimeve më të mëdha që meshkujt bëjnë me partneren e tyre:

Loading poll ...

– Zërat e çuditshëm të liruar përgjatë seksit
– Madhësia e vogël e penisit
– Ejakulimi në periudhë të shkurtër
– Ndryshimi i pozitave të shpeshta. /Lajmi.net/