Gruaja lind pesënjakë pas 18 viteve pritje

 

Loading poll ...

Një 42 vjeçare në Nigeri lindi 5 fëmijë binjakë pas 18 viteve pritje.

Fëmijët, dy vajza dhe tre djem lindën më 17 prill me operacion cezarian dhe si e ëma e tyre e idenfikuar si Uchenna Okeigbo dhe e ëma gëzojnë shëndet të mirë.

Në një intervistë për median ajo falenderoi Zotin për dhuratën e madhe ndërsa shtoi: Nuk është e lehtë të rrisësh 5 fëmijë njëherësh”

Tre djemtë peshojnë respektivisht: 1.3 kg, 1.7 kg dhe 1.6 kg dhe dy vajzat peshojnë 1.8 kg dhe 1.9 kilogram

Babai i tyre është në moshën 47 vjeçare dhe e quajti momentin më të bukur të jetës së tyre: Falenderoj bashkëshorten që tregoi respekt gjatë 18 viteve tona pa u zënë një herë me mua. Gjithashtu i jam falenderues familjes së saj që qëndroi pranë nesh”

 James i bëri thirrje qeverisë por dhe shoqatave ta ndihmojnë për të rritur 5 fëmijët e tij.

/Ora News.tv/