Gruaja me “merimangë” në fytyrë arrestohet tre herë brenda 6 muajsh

 

Loading poll ...

Një grua me tatuazhe në fytyrë, përfshirë rrjetën e merimangës është arrestuar tre herë brenda gjashtë muajsh.

Alyssa Zebrasky, 27 vjeç, nga Canfield u regjistrua në burgun e Montgomery County për një sulm të martën, sipas të dhënave të burgut.

Zebrasky u arrestua në dhjetor për vjedhje dhe abuzime me drogë. Para kësaj, ajo u arrestua për pengimin e veprimtarisë zyrtare pas ndjekjes së policisë në Austintoën.

Në nëntor të 2018, ajo së bashku me Logan Daugherty, udhëhoqën policinë duke i thënë se do ti ndihmonin për një “kapje” të madhe, por i cuan oficerët në një banesë. Çifti i tha policisë se ikën atje sepse ajo duhej të shkonte në banjo.

/Ora News.tv/