Gruaja shtatzënë zbulon se partneri është duke e tradhtuar në mënyrën më të keqe të mundshme

Një grua shtatzënë zbuloi se burri i saj ishte duke e tradhtuar atë me mësuesen e vajzës së tyre.

Nëna shpjegoi se si vajza e saj Melody sapo kishte filluar shkollën dhe burri i saj nuk dha ndonjë koment për mësuesit.

Por kur sjellja e burrit të saj u bë gjithnjë e më e çuditshme, gruaja nisi të vërejte disa gjëra, transmeton lajmi.net.

Duke folur në mënyrë anonime në Kidspot, gruaja – e cila kishte qenë me bashkëshortin e saj për gjashtë vjet – shkruante: “Duke e analizuar përsëri, e kuptova se Nathani ishte gjithmonë shumë i gatshëm të merrte Melodin nga shkolla”.

Pastaj ajo gjeti një email në kompjuterin e burrit të saj nga mësuesi i shkollës, të cilin ajo e quan Clarissa.

Loading poll ...

Mesazhi e falënderoi atë për rregullimin e kompjuterit të saj, por përfshinte disa elemente personale, si duke e quajtur atë “Nate” dhe duke i dhënë një koment për makinën e tij të verdhë.

Por një natë, duke u kthyer në shtëpi pas një koncerti në shkollë, ajo e kuptoi se kishte lënë çantën e saj në sallë.

Kur ajo u kthye për të marrë qesen, ajo kaloi nga zyra e mësueses së vajzës, Clarissa.

“Ishte burri im me krahët e tij duke mbërthyer mësuesen e vajzës sime, duke i dhënë një puthje pasionante”.

“Nuk dija çfarë të bëja, u ngriva në vend dhe vura dorën mbi gojën kështu që të mos bërtisja”. /Lajmi.net/