Hajde përhajër, o Ermal Fejzullahu!

Nuk ka dyshim se është ndër këngëtarët që bën atmosferë në shumë mbrëmje në të cilat është i kërkuar, shkruan Kosovarja.

Krahas shumë angazhimeve në karrierë dhe në përditshmëri, nuk e lë anash familjen e cila për të ka vlerën më të madhe.

Baba I tre fëmijëve dhe bashkëshort i një blogereje shumë të suksesshme, kësaj here është bërë me veturë të re.

Me që janë familje e madhe, kësaj here kanë edhe veturë të madhe.

E nuk mbetet tjetër veçse t’i themi përhajër!/Kosovarja/