Hëna e përgjakur e parë nga Tirana, nuk do shihni tjetër për disa vite

 

Loading poll ...

Mbrëmjen e së dielës ndodhi eklipsi i plotë hënor dhe nuk do të ketë një tjetër deri në 2021

Eklipsi ishte i dukshëm në veri dhe në jug të Amerikës por dhe në disa pjesë të Europës, kur qielli ishte i pastër. Eklipsi hënor është parë dhe në Tiranë dhe LSA na solli fotot e këtij momenti fantastik

Ky është viti i parë i superhënës, kur hëna e plotë duket më e madhe dhe më e shkëlqyer

I tërë eklipsi zgjati më shumë se tre orë dhe hëna dukej e kuqe për shkak të rrezeve të diellit që shpërndahen në atmosferën e tokës.

Klikoni këtu për të parë pamjet fantastike të Hënës së përgjakur

/Ora News.tv/