Hëngri lakër për një muaj, çdo ditë dhe papritmas ai filloi te ndjeje diçka të çuditshme në nyjet e këmbëve dhe gjëndrat tiroide!

Natyra na siguron ushqime të caktuara, të cilat padyshim paraqesin një avantazh të madh për shëndetin tonë. Lakra për shembull, është nje nga perimet me dobi te medha per shendetin tone, edhe pse shumica prej nesh tentojnë ta injorojnë.

Loading poll ...

Njihuni me të gjitha për përfitimet mbresëlënëse të lakrës për shëndetin.

Përmbajtja e lartë e vitaminës C e lakrës mund ta bëjë këtë një zëvendësues te përsosur te cdo fruti apo agrumeje.

Shpesh thuhet se ata që konsumojnë lakër me shumice kanë më pak gjasa të zhvillojnë kan.cerin e zorrës së trashë.
Lakra gjithashtu përshpejton metabolizmin tonë, duke e bërë atë ushqim ideal për të trajtuar çdo lloj sëm.undjeje të tretjes, veçanërisht tek gratë.

Ndihmon parandalimin dhe trajtimin e diabetit
Ajo trajton çdo lloj problemi që lidhet me shëndetin si mbipesha dhe problemet kardiovaskulare.

Heq efektet e reumatizmit dhe artritit.

Permireson tretjen
Kjo perime e fuqishme ndihmon gjithashtu ne sistemin tone te tretjes dhe floren e zorres, duke trajtuar me shpejtesi sem.undje si diarren dhe cdo lloj inf.eksioni ne stomak.

Lehteson dhimbjet 
Aplikoni disa gjethe lakër në zonat e jashtme të dëmtuara në trupin tuaj për të lehtësuar dhimbjen.

Regullon gjëndrat tiroide
Ky është një nga përfitimet më të mrekullueshme për shëndetin tonë.Aplikoni vetëm 2 gjethe në fyt dhe mund të rregulloni gjëndrën tiroide.

Largon dhimbjen e kokes
Ju e lendoni kokën tuaj për shkak të stresit, mungesës së gjumit apo ankthit. Aplikoni disa gjethe në zonën e dhimbjes dhe shtriheni prapa, ne ju sigurojmë që do tjua lehtesoje dhimbjen.

Largon dhimbjen e gjirit tek grate pas lindjes se femijes
Është shumë e zakonshme që pas lindjes, gjinjtë e gruas mbushen dhe sëmuren pak.Për të lehtësuar këto simptoma, vetëm aplikoni disa gjethe në to dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .