Historia e Sarah Forsyth, u shit si skllave seksuale dhe u detyrua të shihte një vajzë të vritej

Sarah Forsyth, tani 42 vjeç, është një nga mijëra gra britanike të detyruara për tregtinë seksuale çdo ditë.

E lindur në Newcastle  Angli në vitin 1976, që nga mosha tre vjeçare, njerëzit që synonin të kujdesen e të mbrojnë Sarah Forsyth-in ishin abuzuar seksualisht me të.

 Disi ajo arriti të kapërcejë lëndimin dhe zemrën e një fëmijërie të tmerrshme dhe të ndërtonte një jetë të re dhe të lumtur për veten si një infermiere e çerdheve.

 Pastaj, një ditë, Sara vuri re një reklamë gazete për një punë në një çerdhe në Amsterdam. E pushtuar nga perspektiva e një nisje të re larg nga Newcastle dhe të gjitha kujtimet që mbajti, ajo nënshkroi me padurim.

 Por brenda disa minutave të mbërritjes në Amsterdam, jeta e saj filloi të binte. Nuk kishte asnjë çerdhe dhe asnjë punë: Sara ishte viktimë e trafikimit seksual.

 Kufizuar kokainë dhe kanabis dhe të detyruar me armë për të punuar si prostitutë në rrethin e dritës së kuqe të Amsterdamit, Sarah u kthye nga një vajzë e re e pafajshme angleze në një kurvë të dëshpëruar dhe të tmerruar.

 Të frikësuar nga frika se çfarë do t’i bënin tutorët e saj, nëse e kapën atë duke u përpjekur për të ikur, Sara mori pothuajse një vit për të gjetur forcën për të luftuar dhe ikur.

Sarah mer guxim dhe jep dëshmi kundër dhunuesve të saj dhe të pestë u deklaruan fajtorë për abuzimin me të dhe vajzat e tjera të trafikuara nga gjykata hollandeze.

“U shita si skllave seksuale në moshën 19 vjeç dhe më detyruan të shihja një vajzë të vriteshe nga ata”

Sarah Forsyth rishikon kujtimet e atyre ditëve në rrethin famëkeq të dritës së kuqe ku  çdo natë kur mbyll sytë i duken sikur luan skena në një film horror.

Në moshën vetëm 19 vjeç, Sarah Forsyth udhëtoi për në Amsterdam, duke ju premtuar një punë si një infermiere në çerdhe  dhe në vend të kësaj ishte rrëmbyer me armë dhe u shit si skllave e seksit.

Ajo u detyrua të flejë  deri në 20 burra një natë për të mbushur xhepat e tutorëve ambiciozë.

 Ajo gjithmonë e sheh të njëjtën fytyrë të parë,  atë të një vajze nga Tajlanda që dridhej .

Ajo kishte qenë trafikuar si Sarah, por nuk kishte bërë para të mjaftueshme për tutorët e saj.

Si  dënim, vajza u çua në një depo  në buzë të qytetit dhe u qëllua për vdekje.

Vdekja e saj e tmerrshme u filmua  ndërsa Sara u detyrua ta shikonte.

“Fytyra e saj  shpërtheu”, kujton Sarah. “Unë qëndrova dhe pashë se plumbi hoqi gjysmën e kokës nga shpatullat e saj”.

/Ora News.tv/