I mbetën borxh, hedh emrat e tyre dhe shifrën e borxhit në dritare të lokalit!

I mbetën borxh, hedh emrat e tyre dhe shifrën e borxhit në dritare të lokalit.

Loading poll ...

Padyshim se ka njerëz të shumtë të cilët nuk hezitojnë t’i kërkojnë dikujt borxh.

Shpesh herë para të gatshme, e në disa raste edhe për gjëra të ndryshme.

Madje të shpeshta borxhet janë në markete në gjitha qytetet e Kosovës.

Por dikush ka vendosur që emrat e borxhlinjve t’i shkruajë në një letër dhe ta vendos në dritare të lokalit.

Madje ai ka shtuar edhe shifrën e borxhit, kësisoj duke ua bërë me dije se duhet kthyer. Fotografia në fjalë është publikuar në grupe të ndryshme në Facebook.