Ilaçi 5000 vjeçar që kuron sëmundje të rëndësishme të trupit

Hudhra është baza kryesore e ilaçit natyral, kjo recetë është zbuluar në vitin 1971 nga një ekspeditë e UNESKO-s në gërmadhat e manastirit të Tibetit dhe është përkthyer në të gjitha gjuhët e botës prej pllakëzave të deltinës dhe i është propozuar mjekësisë së shekullit XX.

Loading poll ...

Përbërësit: 350 gr hudhër, 200 ml alkool 90% ose rum (nëse përdorni alkool, sigurohuni që ai nuk përmban metanol apo benzolkonium klorid).

Përgatitja: qërojeni hudhrën dhe vendoseni bashkë më alkoolin në një shishe qelqi të sterilizuar. Pas 10 ditësh tundeni mirë shishen ku keni përbërësit. Më pas vendoseni shishen për 2 ditë në frigorifer.

Përfitimet shëndetësore: çliron organizmin nga shtresa gëlqerore e yndyrore, përmirëson këmbimin e materialeve në to dhe elasticitetin e enëve të gjakut, pengon infarktin, sklerozën, stenokardinë, insultet, formimin e tumoreve, pushon zhurmën në kokë dhe përmirëson pamjen, shkruan albeu.com

Nëse përfillen saktë dhe me vetëdije udhëzimet e mjekimit, organizmi përtërihet. Rekomandohet dhe për të gjitha moshat mbi 60-­65 vjeç.

POR kjo pije duhet të ketë një rend në përdorimin e saj.

Çdo ditë doza është e ndryshme:

Ditën e parë, në mëngjes 1 pikë, në drekë 2 pika, në darkë 3 pika

Ditën e dytë, në mëngjes 4 pika, në drekë 5 pika, në darkë 6 pika

Ditën e tretë, në mëngjes 7 pika, në drekë 8 pika, në darkë 9 pika

Ditën e katërt, në mëngjes 10 pika, në drekë 11 pika, në darkë 12 pika

Ditën e pestë, në mëngjes 13 pika, në drekë 14 pika, në darkë 15 pika

Ditën e gjashtë, në mëngjes 15 pika, në drekë 14 pika, në darkë 13 pika

Ditën e shtatë, në mëngjes 12 pika, në drekë 11 pika, në darkë 10 pika

Ditën e tetë, në mëngjes 9 pika, në drekë 8 pika, në darkë 7 pika

Ditën e nëntë, në mëngjes 6 pika, në drekë 5 pika, në darkë 4 pika

Ditën e dhjetë, në mëngjes 3 pika, në drekë 2 pika, në darkë 1 pikë

Ditën e njëmbëdhjetë, në mëngjes 25 pika, në drekë 25 pika, në darkë 25 pika

Preferohet që përdorimi i këtij bari të bëhet gjatë ngrënies. Vazhdohet marrja e barit 3 herë në ditë (nga 25 pika) derisa të mbarohet i gjithë bari. Terapia mund të përsëritet pas 5 vjetësh.Ju lutemi krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur ( Foton apo Videon qe ndodhet me poshte ) . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .