in

Per te gjithe ju qe vuani nga kjo sem/undje, sheget jane ilaci numer 1, perdorini sa me pare

Është shega çelësi i suksesit kundër sëm. undjeve kro. nike intestinale.

Kjo është shpresa që jepet për përmirësimin e kurimit në të ardhmen nga një kërkim i ri i universiteteve indiane dhe amerikane, që shprehin entuziazëm për rezultatin.

Shega përmban një molekulë që quhet urotilina, e cila sipas analizave, rezulton se forcon ndjeshëm funksionet e barrierave intestinale, ulja e të cilave lidhet më sëm. undjet e Krohnit dhe kolitin ulceroz.

Studimi është publikuar në revistën shkencore shpjegohet edhe mekanizmi më të cilin kjo molekulë e shegës ndikon në mbrojtjen e zorrëve nga këto pat. ologji kro. nike, të cilat janë prob. lematike për miliona njerëz në mbarë botën.

Studimet vijojnë dhe janë përqendruar në krijimin e trajtimeve kundër sëm. undjeve të zorrëve duke shfrytëzuar pikërisht përbërësin që gjendet tek fruti i shegës, do u jemi shume mirenjohes te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE.

Loading...

Written by portalifiks

E FUNDIT/ I dë nuar me bu rgim të përjetshëm, lirohet anëtari i b andës së Durrësit

Gjykimi për viza ndaj Ukë Rugovës, dëshmitarët tregojnë shumat e parave që dhanë për viza