in

Gjashtë fshatra mbesin në terr për shkak se Komuna e Vitisë nuk paguan rrymën

Banorët thonë se e gjithë kjo ndodhi si shkak i një borxhi prej 45 mijë euro që komuna e Vitisë i ka KEDS-it.

 

Në komunë pranojnë se faturat e muajit nëntor dhe dhjetor janë të pa paguara, por se sipas tyre shkyçja nuk duhej të ndodhte për një vonesë të vogël.

Ndërsa zëdhënësi i KEDS,Viktor Buzhala, tha se kur të paguhen faturat, do të bëhet kyçja dhe do të kthehet ndriçimi.

 

Loading...

Written by portalifiks

Shpejtësinë nga zero deri në 100 kilometra në orë e arrin për 3.8 sekonda, por sa kohë i duhet Bentley Bentayga që të ndërtohet nga fillimi

Paralajmërimi i Erdoganit për kërcënimet terroriste nga të cilat mund të përballet BE-ja