in ,

I bënë ate.ntat sapo doli nga bu.rgu, zbulohet e shkuara e kriminale e shënjestrës në Vlorë . Pse përdorte mbiemrin e gruas? (FOTO)

Njëri prej personave të pl.agosur në aten.tatin e mbrëmjes së djeshme në Vlorë, rezulton emër i njohur për drejtësinë.

Bëhet fjalë për 36-vjeçarin Nikollaq Çepaj (Taullaraj), i cili ndodhet në gjendje të rë.ndë në spital, pasi është që.lluar me 5 pl.umba, në kokë, legen dhe shpinë.

Çepaj sapo kishte dalë nga bu.rgu, vetëm tre ditë më parë, pasi në 8 qershor të vitit 2018 u arr.estua për plag.osjen me ar.më zj.arri të Eraldo Lazajt brenda një lokali në lagjen ‘Pavarësia’.

Dyshohet që ate.ntati ka lidhje me ha.kmarrjen, pistë e cila po hetohet edhe nga policia.

Kujtojmë që përveç 36-vjeçarit mbeti i pl.agosur edhe i vëllai i gruas së tij Ronald Çepaj.

Loading...

Written by portalifiks

Rikthehen reshjet e shiut dhe borës në Shqipëri

Farat Chia kanë substanca të dobishme për organizmin