in

Belkizi shtatzëne nuk i ndal shëtitjet në Evropë

Miloti dhe Belkizja janë në pritjen më të ëmbël.

Shumë shpejt çifti pritet të bëhen prindër për herë të parë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë periudhë Belkizja në shumicën e fotografive shihet që po përjeton ndryshime të shumta gjatë periudhës së shtatzënise, e cila vërehet që është zbukuruar edhe më shumë.

Po ashtu, ajo nuk po i ndal edhe shëtitjet e shumta jashtë Kosovës.

Së fundmi, ajo është shfaqur me një fotografi në aeroportin e Bremenit, në Gjermani. /Koosvarja/

Loading...

Written by portalifiks

A din ta argëtoj Majku djalin?

Afërdita me imazh të nxehtë uron Shën Valentinin