Instruktori i arteve marciale për pak mbyt nxënësin, shikoni videon

 

Loading poll ...

Një instruktor i arteve marciale pa përvojë për pak mbyti nxënësin e tij ndërsa po i tregonte një teknikë të re.

Chespi Romero kapi nxënësin për fyti. Por ai humbi ndenjat dhe ra në dysheme. Video tregon nxënësin nga Salta, Argjentia që bie në dysheme.

Instruktori nuk kishte shumë përvojë të mjaftueshme ose trajnim për t’u mësuar nxënësit.

Vide tregon momentin kur nxënësi lufton me dëshpërim kur mësuesi i shtrëngoi qafën, duke mos pasur mundësi të furnizohej me oksigjen.

Djali më pas bie në dysheme dhe mësuesi kërkon që dikush të ngrinte këmbët. Djali reagoi pak sekonda më vonë dhe largohet nga instruktori.


/Ora News.tv/