Interi nuk niset drejt SHBA, anulohet fluturimi dhe turneu

Pas vendimit të Arsenalit, Interi gjithashtu vendosi ta quajë veten jashtë turneut Amerikan. “Jo” Florida Cup, për Nerazzurrët, të cilët vendosin mbrojtjen e shëndetit të atletëve të tyre në radhë të parë. Nisja për Orlando, e planifikuar fillimisht për nesër me një fluturim privat, u anulua.

Simone Inzaghi do të vazhdojë grumbullimin e tij në Appiano Gentile, ku ai ka qenë në gjendje të punojë në mënyrën më të mirë të mundshme këto ditë, në prani të menaxhmentit, gjithmonë pranë teknikut të ri.

Shenjat e para mbrëmjen e djeshme, kur Arsenal u detyrua të heqë dorë nga pjesëmarrja në Kupën e Florida për shkak të disa rasteve pozitivite që dolën në grupin e skuadrës. Diplomacia ndërvepruese menjëherë filloi punën, duke e thirrur veten me radhë. Pritet njoftimi zyrtar për shtyp.


Dybala takon “Kapitenin”! Juve, Barcelona përsëri e ndjek: zgjedhja u bë tashmë, këtu janë skenarët

ZYRTARE: Bekim Balaj me ekip të ri!