Intervista unike e Teuta Krasniqit me Tarën!

Për herë të parë, Tara – vajza e Teuta Krasniqit dhe këngëtari Blero, është futur në rolin e moderatores.

Përballë saj ishte e ëma e saj Teuta, të cilës Tara i bëri shumë pyetje, transmeton Prive.

Kjo intervistë speciale ka shumë gjëra interesante dhe për t’i kuptuar ato, klikoni videon e mëposhtme.