Ja çfarë ndodhi me Instagramin e Loredanës pas arrestimit të saj

Mediumi zviceran “20 minuten” njoftoi se Loredana Zefi është arrestuar mbrëmë.

 

Loredana Zefi dhe vëllai i saj, Berati, dyshohen për mashtrim dhe kërcënim, shkruan lajmi.net.

Një çift zviceran, Petra dhe Hans pretendojnë se Loredana ua mori 700,000 franga, kurse vëllai i saj, Berati 200,000 franga, që në total kapin shifrën prej 900.000 franga.

Madje, ata deklaruan se kanë humbur gjithçka si pasojë e mashtrimit që pretendohet se iu bë nga reperja dhe vëllai i saj.

Pas këtyre lajmeve, në llogarinë e Loredanës në Instagram janë bllokuar të gjitha komentet. /Lajmi.net/

   
 
  
 
  
  
 
 
  
  
 
  View this post on Instagram 
 
  
 
 
  
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
  
 
 

 

 Bonnie & Clyde ?‍?‍? @mozzik 

A post shared by   Loredana  (@loredana) on

 

   
 
  
 
  
  
 
 
  
  
 
  View this post on Instagram 
 
  
 
 
  
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
  
 
 

 

 2019 

A post shared by   Loredana  (@loredana) on

 

   
 
  
 
  
  
 
 
  
  
 
  View this post on Instagram 
 
  
 
 
  
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
  
 
 

 

 ALBUM 2019! 

A post shared by   Loredana  (@loredana) on