Ja cilat jane tre gjërat qe tregojnë nëse jeni të shëndetshëm apo jo

Ja cilat jane tre gjërat qe tregojnë nëse jeni të shëndetshëm apo jo .Zbulojmë tri gjëra, që do t’ju ndihmojnë për të ditur nëse jeni të shëndetshëm.

Flokët e fortë dhe të bukur

Flokët na tregojnë shumë shpejt nëse gjithçka është në rregull me trupin tonë.

Nëse na mungon disa vitamina, ato thyhen shpejt dhe janë pa shkëlqim. Nëse ju bien flokët ose keni ndjenjën se është “e fortë”, kjo mund të nënkuptojë që jeni të sëmurë ose, për shembull, vuani nga mungesa e disa vitaminave.

Thonjtë e fuqishëm

Një tregues tjetër i shëndetit tuaj janë thonjtë. Te njerëzit e shëndetshëm, thonjtë duhet të jenë të fortë. Nëse shfaqen njollat e bardha, kjo mund të nënkuptojë se ju mungojnë disa vitamina. Megjithatë, përveç problemeve trupore, përmes thonjve mund të dihet nëse keni edhe probleme mendore. Nëse kafshoni thonjtë, mund të jeni nën stres.

Gjuha

Gjuha është një organ i rëndësishëm kur bëhet një diagnozë. Në varësi të ngjyrës dhe përmbajtjes, mjekët mund të bëjnë disa përfundime. Te njerëzit e shëndetshëm gjuha duhet të jetë rozë .Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE . a a