Ja efektet e sodës së bukës, në ndalimin e dhimbjeve të kockave

Soda e bukës njihet si një produkt çudibërës jo vetëm për pastrim, por dhe për efektet që ka në shëndet. Ai zbardh dhëmbët, largon dhimbjen e stomakut, lehtëson acarimin e lëkurës, urthin etj. Ne ju informojme se soda largon dhe dhimbjen e artritit, dhe do ju tregojë efektet.

Loading poll ...

Zvogëlon përgjigjet autoimunitare

Kur soda futet në trup, ajo kalon nëpër shpretkë (aty ku filtrohet gja.ku për sistemin imunitar) Në momentin që soda prek shpretkën, sul.mohen shumë baktere dhe bën shpretkën të zvogëlojë reagimin autoimun në trup. Pra ndalon trupin nga vetësulmimi.

Nxit reagimin anti-inflamator

Soda rrit përgjegjësit anti-inf.lamatore, pasi zvogëlon reagimin autoimun, duke bërë që zonat e lënduara në trup, të mos ndjejnë inf.lamacion.

Dërgon sinjale për luf*imin e baktereve

Makrofagët janë qeliza që luftojnë inf.eksionet dhe bakteret në plagë dhe lëndime të tjera trupore. Kur ju keni artrit, trupi do pësojë su.lme të vazhdueshme, dhe në këtë moment shpretka do dërgojë qelizat makrofage për të larguar dhimbjen. Soda është ajo që ju jep sinjal makrofagëve të zhvendosën në zonën e inflamacionit, për të lehtësuar dhim.bjen.

Stabilizon nivelin e pH në trup

Soda stabilizon nivelin e pH në trup, i cili është i rëndësishëm për uljen e inf.lamacionit. Kur trupi juaj bëhet shumë acid, veshkat, shpretka, zemra, punojnë për normalizimin e aciditetit në trup.

Për të zbutur këtë aciditet, soda është efektive. Ajo normalizon pH në gja.k dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .