Ja përse gjyshja fuste gjithmonë një qepe në ngrirje. Zbulojeni pse duhet ta bëni dhe ju këtë

Ne kemi një shumëllojshmëri gatimesh, ku çdo recetë mund të përgatitet dhe të paraqitet ndryshe.

Ndryshimi nuk ka të bëjë vetëm me kuzhinën, por edhe me përdorimin e ndryshëm të produkteve ushqimore.

Kur përgatitni një pjatë të përpunuar, ka shumë truke që duhen përdorur-na mëson gjyshja.

– Këto do t’ju lejojnë të përmirësoni shijen.

– Ata gjithashtu mund të përshpejtojnë procesin e gatimit të vetë gjellës.

Duke ndjekur këto këshilla në praktikë, ne do ta bëjmë punën në kuzhinë më interesante dhe siurisht më të shijshme.

Kushtojini vëmendje sugjerimeve të mëposhtme:

Për të qeruar një qepë pa qarë duhet të ndiqni këtë metodë:

– Vendoseni për 10 minuta në frigorifer, kjo do të zbusë substancën që shkakton lot.

A urreni kur del shkumë nga tenxherja?

Për të parandaluar që kjo të ndodhë ndiqni këtë metodë:

– Vendosni një lugë druri të drejtë në qendër të tenxheres tuaj dhe kjo do të pengojë që shkuma të derdhet dhe rrjedhimisht të bëhet soba pis.

Kur një pije e gazuar humbet gazin dhe shijen, mos e hidhni atë.

– Vendosni disa rrush të thatë brenda shishes dhe do të befasoheni.

A dëshironi që djathi të mbetet i freskët?

– Pas prerjes së djathit, zakonisht pjesa e prerë fillon të thahet, nëse nuk duam që kjo të ndodhë, mbulojeni prerjen me pak gjalpë ose margarinë. Fale punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur ( Foton apo Videon qe ndodhet me poshte ) . Faleminderit per mirkuptimin .