Ja sa kushtojnë syzet dhe bluza e Getoar Selimit!

Reperi i njohur, Ghetto Geasy ka publikuar një imazh të ri, aty shihet i veshur me një duks dhe kishte vendosur syze.

Por çmimi tyre nuk është aspak i ulët pasi që vetëm syzet kanë vlerën e 920 eurove, kurse bluza nga Kenzo kap vlerën e 230 euro ani pse shumë e thjeshtë në dukje.

Çmimi i tyre është publikuar sipas faqes në internet “What they wearin, kurse Geti është njëri nga personazhet që shquhet për veshjet e shtrenjta dhe jetën luksoze