Ja se pse duhet të përdorni 7 gjethe dafine dhe 7 thelpinj hudhër

Ju ka ndodhur ndonjëherë të ndjeheni të lodhur, të demoralizuar dhe pa dëshirë për të bërë asgjë? E pra, e gjitha kjo vjen për shkak të energjive në shtëpinë tuaj. Të gjithë duan të largojnë energjitë negative nga mjedisi ku jetojnë për të arritur të mira dhe lumturi. Shumë prej jush mund të përdorin rituale të vjetra të gjysheve për të hequr energjitë e këqija nga jeta juaj.

Loading poll ...

Përbërësit:

7 gjethe dafine

7 thelpinj hudhër

1 litër ujë

1 shishe qelqi e vogël

Udhëzime:

Shtoni ujin në shishe dhe më pas hidhni gjethet e dafinës dhe hudhrat. Mbylleni shishen mirë me kapak dhe vendoseni në një cep të fshehtë të shtëpisë tuaj, ku askush nuk mund ta shohë apo prekë.

Ky ritual do t’ju sigurojë mbrojtje dhe mirësi për të gjithë familjen, duke bërë që gjërat të shkojnë më mirë në jetën tuaj. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .