Kallashi, për herë të parë bionde

Askush nuk e njohu, deri sa u shfaq në publik duke prezantuar veten me anë të dridhjeve e të kërcimeve të ndryshme.

Kështu po vazhdon edhe sot, Donjeta Kosumi e njohur ndryshe tek ne si Kallashi, e cila po kërkohet dhe po pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga të gjithë, shkruan Kosovarja.

Doli u prezantua e u dëshmua, e u bë e dashur për shumë kë, kështu edhe duke u bërë pjesë e pashkoqshme e skenës, dhe e aktiviteteve të saj publike.

Ndonëse u mësuam ta shohim gjithmoë një zeshkane në pista, kësaj rralle po që befasoi, duke u shfaqur si një bionde atraktive, duke i lënë në hije të gjitha.

Mos e humbisni. /Kosovarja/