Kanë kaluar shumë vite, kështu duket sot aktorja që luajti ‘Esmeraldën’

 

‘Esmeralda’ ka qenë njëri prej serialeve më të ndjekura dikur, e protagonistja kryesore konsiderohej shumë e dashur për publikun.

Seriali ‘Esmeralda’ ka pasur një shikueshmëri të madhe televizive, e aktorja e tij, si protagonistja kryesore, Leticia Calderon, ishte po ashtu shumë e dashur për publikun e huaj dhe jo vetëm, shkruan lajmi.net.

Tash kur ka kaluar një kohë e gjatë, aktorja e lartëpërmendur ka pësuar disa ndryshime jo shumë të mëdha, shkak i moshës.

Mirëpo pavarësisht kësaj ajo shihet të jetë akoma energjike dhe disa fotografi të realizuara së fundmi ua sjellim në vazhdim, aty ku edhe mund t’i vini re ndryshimet e vogla./Lajmi.net/