Kap vjehrrën “mat”, shikoni çfarë i bën nusja shqiptare

Një histori e padëgjuar ndoshta nga shumë prej nesh, është rrëfyer nga gazetarja “Aldo Morning Show”.

Loading poll ...

Gazetarja e Korçës ka treguar sesi nusja ka zbuluar se vjehrra e saj kishte një lidhje jashtëmartesore, ndërsa herë pas here krijonte situata grindjesh për të dalë nga shtëpia, me pretekstin se do të shëtiste qenin, por sipas saj, takonte të dashurin.

Ndërkohë që të shkaktonte më shumë grindje mes tyre, vjehrra i linte nuses të gjitha punët e shtëpisë, edhe pjesën e gatimit.

Nusja e revoltuar, i ka hedhur gjellës më shumë kripë seç duhej duke shkaktuar kështu një tjetër arsye për t’u grindur, dhe pas reagimit të ashpër të vjehrrës, e reja është larguar nga shtëpia, sipas gazetares së “Aldo Morning Show”.