Kapet kobra 17 metra, ishte fshehur në lavaman

Ky është momenti i tmerrshëm kur punonjësit u ndeshen me një kobër gjigante të fshehur në lavamanin e kuzhinës.

Kobra 17 metërshe kishte hyrë brenda makinës larëse, por doli jashtë dje në një qytet të Tajlandës jugore.

Ata për 15 minuta u munduan ta nxjerrin zvarranikun nga aty, derisa në fund e mundën dhe ia arritën qëllimit.

Shikoni momentin e kapjes.