Katër shenjat më pafat të këtij viti, sipas Horoskopit kinez

Zodiaku kinez funksionon me një rotacion 12-vjeçar, ku secila shenjë kafshësh ka vitin e vet.

Shenja juaj bazohet në vitin kur keni lindur. Viti 2019 është ai i derrit dhe të gjitha shenjat do të jenë nën ndikimin e Jupiterit, planetit drejtues të këtij viti dhe kush do i ketë kthyer kurrizin këtij planeti do ia ketë kthyer dhe fatit.

Vitet e lindjes së derrit: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Ndonëse është viti i derrit, njerëzit e lindur nën këtë shenjë nuk do të jenë aspak të favorizuar.

Nuk do të gëzojnë shëndet të plotë, do të jenë nën një presion të madh dhe do të kenë luhatje humori deri në gjendje depresioni e ankthi.

Majmuni

Vitet e lindjes së Majmunit: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Majmuni gjithashtu do të jetë një nga shenjat që fati do u jetë bllokuar këtë vit.  Do të keqkuptohen nga të gjithë dhe do të përjetojnë jo pak refuzime.

Do të zhgënjehen nga miqtë që i mendonin të afërt dhe do të kenë probleme financiare.

Vitet e lindjes së Tigrit: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Viti tjetër i Tigrit: 2022

Të lindurit nën shenjën e Tigrit gjithashtu do të përballen me jo pak vështirësi këtë vit. Do të kenë humbje financiare, do të ndihen të dobët fizikisht dhe të rënë moralisht.

Viti i ardhshëm i majmunit: 2028

Vitet e lindjes të Gjarpërit: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Viti tjetër i gjarpërit: 2025

Gjarpri këtë vit do të ndihet i pambrojtur dhe i pavlerësuar. Duhet të kenë kujdes me mënyrën si komunikojnë, pasi të tjerët do të kenë tendencën të dëgjojnë atë që duan vetë dhe jo atë që ju keni ndërmend të përcillni.

Shmangni investimet dhe bashkëpunimet pasi nuk është periudha e përshtatshme.