Kështu dukej Teuta Krasniqi në adoleshencë të hershme

Aktorja Teuta Krasniqi ishte protagoniste e shumë shfaqjeve teatrale, filmave të metrazhit të shkurt e të gjatë dhe po ashtu e kemi parë duke interpretuar në disa seri mjaftë të ndjekura në vend, shkruan “Kosovarja”.

Teuta karrierën si modele, aktore dhe prezantuese televizive e nisi në moshë fare të re, e kjo falë talentit të pa mohueshëm.

A e dini që Teuta për publikun u bë e njohur nga seriali humoristik ”Mahmutovitët dhe Rexhepovitët”, i cili doli përmes videokasetave gjatë viteve 2000-2001?

Kështu dukej aktorja e afirmuar asaj kohe, shkruan “Kosovarja”.