Këta janë djemtë e mëdhenj të Halil Kastratit

Halil Kastrati është bërë hoxha dhe humanisti më i njohur shqiptar. Ai, është kudo për tu dhënë një dorë njerëzve në nevojë, shkruan “Kosovarja”.

Kastrati dhe “Jetimat e Ballkanit” kanë bërë një punë të pa lodhur për njerëzit që fati i ka goditur keq.

Halil Kastrati ka folur shpesh edhe publikisht për aktivitetin e tij si humanist, por edhe jetën private. Ai, na ka folur edhe për të birin e sëmurë me autizëm, shkruan “Kosovarja”.

Halil Kastrati i ka edhe dy djem më të mëdhenj, me të cilët po iu njoftojmë edhe juve./Kosovarja/

Loading poll ...