Këta këngëtarë bëhen bashkë dhe e kallin atmosferën

Edhe ky vit, i solli këngëtarët tanë, me bashkëpunime, e duete të përbashkëta.

Të gjitha këto befasi për publikun, ata i kanë shpalosur nëpër emisione të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Por, kësaj pune ia vurën vulën, më së shumti tek emsioni “Op labi party”, të cilët ndezën skenën duke perfomuar live.

Në mesin e të ftuarve, kanë qenë edhe Lori, Alban Mehmeti, Yllka Kuqi dhe Ylli Demaj.

Katërshja u bërën bashkë, për herë të parë, dhe kënduan disa këngë, e me zërin e tyre, e ndezën gjithë atmosferën. /Kosovarja/