Këtë nuk e keni ditur për Agnesa Vuthajn

 

Agnesa Vuthaj zbulon diçka që nuk e keni ditur rreth personalitetit të saj

Agnesa Vuthaj nëpërmjet një postimi në insatgram ka treguar diçka nga personaliteti i saj për çka ndoshta edhe nuk e keni ditur, shkruan lajmi.net.

Ajo e ka publikuar një foto të pastave të dhëbëve tek e cila thotë: Mënyra si e shtrydhni pastën e dhëmbëve mund të tregojë shumë për personalitetin tuaj.

E më pas bukuroshja shqiptare ka treguar se është numri pesë i përshtatet më së miri.

“Ju keni mundësinë ta shihni botën në një dritë të ndryshme nga shumica dhe jeni artist në shpirt. Ju e gjeni bukurinë në çdo vend. Mund të jetë e vështirë për ju që të jeni të përpiktë dhe të rregullt gjatë gjithë kohës. Mirëpo, ju jeni opstimist dhe me mendje të hapur. Megjithatë, ju shpesh ndryshoni humorin”.

Në vazhdim ua sjellim linkun ku mund edhe ta gjeni personalitetin tuaj bazuar në numrin në fotot ku shihet pastat./Lajmi.net/

  

 Mënyra sesi e shtrydhni pastën e dhëmbëve tregon shumë për personalitetin tuaj