Këto foto intime nga Meda dhe Lulja habitin të gjithë

Larg këtij acari, çifti i mirënjohur janë “arratisur” tek një destinacion tjetër.

Meda dhe Lulja, ka disa ditë që kanë filluar pushimet dimërore, por në një ambient të ngrohtë dhe mjaft tropikal, shkruan Kosovarja.

Që po kalojnë momentë jashtëzakonisht të mira afër njëri tjetrit, imazhet e publikuara e pasyqyrojnë këtë më së miri.

Nga imzhi i fundit ata dukeshin shumë ekzotik, dhe erdhen më të përqafuar dhe më të dashur se kurrë më parë. /Kosovarja/