Këto tipare përcaktojnë nivelin e zgjuarsisë . Mesojini se kush jane ato

Shumë tipare të trupit tonë mund të zbulojnë zgjuarsinë e secilit. Sipas një shkrimi të publikuar nga faqja e njohur “Bright Side” këto janë disa nga tiparet trupore që tregojnë zgjuarsinë.

Loading poll ...

1-Një faktor, sipas këtij studimi duket të jetë gjatësia. Individët e gjatë shpesh janë më të zgjuar se ata që janë më të shkurtër. Personat e gjatë shihen si udhëheqës të zotë , persa u perket puneve te cilat kane te bejne me menaxhimin .

2-Sipas këtij studimi personat që kanë ballin të madh janë më të aftë dhe më të zgjuar se ata që e kanë ballin e vogël.

3-Personat që kanë mungesë të simetrisë së fytyrës apo veshëve janë në fakt udhëheqës të zotë , tipare te cilat i kane edhe shume njerez me fame botrore .

4-Njerëzit që kanë buzë të holla shfaqen më të zgjuar në krahasim më të tjerët.

5-Personat që kryejnë shumicën e veprimeve me dorën e majtë e kanë hemisferën e djathtë të trurit më të zhvilluar. Në këtë mënyrë ata arrijnë të përpunojnë informacionin më shpejt dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE . A a