Këtu e mat rritën Rina Balaj

Është një nga ato këngëtaret, që ka marrë vëmendje së së shumti deri tani ,ku edhe këngët e saj kanë prekur majet e top hiteve.

Krahas angazhimeve që ka, Rina është tejet aktive në Instagram, e që padyshim çdo postim i saj pëlqehet dhe komentohet jashtëzakonisht shumë, shkruan Kosovarja.

Si gjthmonë që nxjerr imazhe nga më të çuditshmet, edhe kësaj herë nuk e prishi rendin.

E shfaqur para Kullës së Prizës, në Itali ajo dukej sikur donte të matej, dhe ashtu siç na bëri të kuptojmë, ndryshimet e gjatësisë tashmë gjithmonë i kontrollon tek ajo.

Ndonëse një prizë e pjerrët, Rina si Rinë, gjithsesi që duhet ti përshtat disi. /Kosovjara/