Kjo bimë bën mrekulli, ja kura 100% efektive

Gastriti mund të shkaktohet nga faktorë të ndryshëm, por kryesisht, ndodh për shkak të dietës së pashëndetshme dhe mënyrës së jetesës.

Djegja e stomakut, diarreja dhe gastriti janë problemet më të zakonshme të stomakut në gjithë botën. Një nga mjekimet natyrale për këtë sëmundje është mentja. Mentja është një bimë me benefite të mëdha dhe është shumë e lehtë për t’u rritur.

Për të përfituar të gjitha “të mirat” që kjo bimë mund t’ju ofrojë, më poshtë do vendosim recetën e përgatitjes së mentes.

Receta

Do t’ju duhet:

3-4 gjethe menteje

Një gotë me ujë mineral

Përgatitja dhe përdorimi:

Zieni ujin në një tenxhere dhe më pas shtoni gjethet e mentes. Tani vini kapakun e tenxheres dhe lëreni të rrijë ashtu për 10 minuta. Hiqni me anë të një kullese të gjitha gjethet e mentes.

Pini 2 gota nga kjo përzierje për të luftuar dhimbjen e stomakut dhe probleme të tjera të tretjes. Ky çaj bimor gjithashtu largon stresin falë vetive sedative. Është kompletësisht natyrale dhe nuk e vendos në rrezik shëndetin tuaj. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .